Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies om het sitebezoek te meten en het delen van pagina's via social media mogelijk te maken. Door het klikken op 'Ok!' en verder gebruik te maken van deze website stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Voor meer informatie kunt u de privacypagina bezoeken.
hallo2021! - Privacyverklaring
Hallo2021!

Privacyverklaring

Namens Hallo2021! is Netweters, gevestigd aan Vlietwaard 382 1824 LS  Alkmaar, verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.netweters.nl
Vlietwaard 382
1824 LS  Alkmaar +31725626910

Bart Burkels is de Functionaris Gegevensbescherming. Hij is te bereiken via bart@netweters.nl

Voor de website van Hallo2021! verwerkte persoonsgegevens:
Hallo2021! verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via bart@netweters.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Hallo2021! verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het plaatsen van een nieuwjaarswens
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming
Wij nemen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Hallo2021! deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Hallo2021 blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken
Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Deze site gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat Hallo2021! kan analyseren op welke wijze de website wordt gebruikt. Deze analytische gegevens worden verzameld op een wijze waarop ze niet zijn te herleiden tot persoonsgegevens.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar bart@netweters.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Hallo2021! wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Hallo2021! neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via bart@netweters.nl of telefonisch op 072-56 26 910

Bezoek de website van Ondernemend Regio Alkmaar
Bezoek de website van Ondernemend Alkmaar
Bezoek de website van Bedrijfskring Heerhugowaard
Bezoek de website van Bedrijfskring Langedijk
Bezoek de website van TdH
Bezoek de website van AZ
Bezoek de website van Netweters
Bezoek de website van RodiMedia
Bezoek de website van FDS Signmakers
Bezoek de website van Nedvice
Bezoek de website van Rabobank Alkmaar
Bezoek de website van Drukkerij Proja
Bezoek de website van Regio Alkmaar
Bezoek de website van NHN
Bezoek de website van Breddels Architecten
Bezoek de website van De Dieu
Bezoek de website van Bregman Bedrijfsmakelaardij
Bezoek de website van Bredewijn Kantoormeubelen
Bezoek de website van Stammis Horecaverhuur
Bezoek de website van De Verzekeringswinkel
Bezoek de website van EY
Bezoek de website van Baanbereik - Altijd de juiste baan binnen bereik
Bezoek de website van Durmi Auto
Bezoek de website van WSP
Bezoek de website van Hoogeboom BV
Bezoek de website van Anytime
Bezoek de website van Kroone Liefting
Bezoek de website van Lease A Bike
Bezoek de website van Postmedia
Bezoek de website van Cyso Group
Bezoek de website van Bloeisupport
Bezoek de website van Havik Auto
Bezoek de website van Loogman Groep
Bezoek de website van Junior IOT
Bezoek de website van Woodstock Vloeren
Bezoek de website van Tanger Advocaten
Bezoek de website van Middelbeek Autoverhuur Leasing
Bezoek de website van Burg Group
Bezoek de website van Uptown Outdoor Advertising
Bezoek de website van De Klop Groep
Bezoek de website van Sweco
Bezoek de website van Wild Hitradio
Bezoek de website van Concertcheck.nl
Bezoek de website van Ook partner worden
Partner van hallo2021
         

ontwerp: TdH [strategy+creation]
realisatie: Netweters
© hallo2021!
Oudegracht 36, 1811 CL Alkmaar
KvK 37058890